HACCP Vloeren%|%%|%
info@dibagroep.nl
0413 27 41 05
Volg ons op Facebook

HACCP vloer

Een HACCP vloer die voldoet aan de geldende normen vindt u bij DIBA Kunststofvloeren BV uit Uden. Wanneer u in de voedingsmiddelen industrie werkt, is het sinds 1995 verplicht om u aan de geldende HACCP norm te houden. Een HACCP vloer is dan ook geen specifieke vloer, maar een vloer die hieraan voldoet.

Toepassingen HACCP vloer

Wij kunnen vloeren verzorgen voor

Voor al deze toepassingen hebben wij bewerkingen, zodat de vloer zowel naar de geldende normen als naar uw wensen aangepast kan worden. Wij voorzien altijd in een kwalitatief goede, gemakkelijk te reinigen kunststofvloer. Deze is naar wens te voorzien van stroefheid, al naar gelang de soort ruimte waar de vloer gelegd wordt of de werkzaamheden die er uitgevoerd worden. Door onze vestigingen in Joure, Uden, Hendrik-Ido-Ambacht en Tilburg hebben wij een landelijke dekking.

Bij DIBA Kunststofvloeren vindt u een HACCP vloer die past bij uw bedrijfsproces! Bel of e-mail ons voor aanvullende informatie of een eerste advies.

Van de Leur Banketbakkerij, Bolsward, DIBA 260 MMA Gietvloer Food industrie Groente- en Fruit Food Keuken Hutten Catering Food Vleesverwerking, Kippen Flandrex