Siergrind%|%%|%Siergrind
info@dibagroep.nl
0413 27 41 05
Volg ons op Facebook

Siergrind

Met een vloer van siergrind van DIBA heeft u een slijtvaste vloerbedekking. DIBA uit het Brabantse Uden is al sinds 1980 een begrip op het gebied van kunststofvloeren en de verschillende toepassingen hiervan, wij zijn dan ook marktleider op dit gebied. Eén van onze bijzonder toepassingen zijn vloeren van siergrind. Wij maken van grind een hoogwaardige, decoratieve vloerbedekking op basis van gekleurd kwarts. Deze steensoort is van hoogwaardige kwaliteit en zeer slijtvast.

Kenmerken siergrind

In combinatie met een epoxybindmiddel wordt het siergrind verwerkt tot een perfecte en naadloze siergrind vloerbedekking. De vloeren zijn in verschillende kleuren en kleurcombinaties te verkrijgen, zodat deze ook past bij uw bedrijf en uw pand. De vloer is verkrijgbaar in drie korrelgradaties 2-3, 3-4 en 4-6 millimeter. Wanneer u extra eisen stelt aan de druk- en slijtvastigheid van een vloer, dan bestaat de mogelijkheid om een extra topcoating aan de siergrindvloer toe te voegen.

Graag vertellen we u meer over onze siergrindvloeren of andere kunststofvloeren in een vrijblijvend gesprek. Natuurlijk kunt u ook al een eerste prijsopgave bij ons aanvragen om te bekijken of een dergelijke vloer past in uw budget. Voor meer vragen, kunt u het contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.

DIBA 181 Siergrind Retail Fietsenzaak, DIBA 181 Siergrind DIBA 181 Siergrind hal DIBA 181 Siergrind Banketbakker DIBA 181 Siergrind Banketbakker