DIBA Kunststofvloeren voor elk project%|%%|%DIBA Kunststofvloeren voor elk project
info@dibagroep.nl
0413 27 41 05
Volg ons op Facebook

Industrievloer

De DIBA Groep heeft zich gespecialiseerd in kunststof industrievloeren die naadloos aansluiten op de wensen van de klant. Al onze industrievloeren zijn gemakkelijk te onderhouden en te reinigen. Door de hoge slijtvastheid, dichte structuur en mogelijke chemische en mechanische resistentie zijn deze kunststof vloersystemen uitermate geschikt als ondergrond voor al het werk in een industriële omgeving. De DIBA groep levert u een vloeistofdichte, duurzame industrievloer met moderne uitstraling die voldoet aan al uw wensen en eisen.

diba vloeren voor alle sectoren in de industrie

In welke tak van de industrie uw bedrijf ook actief is, de DIBA groep heeft een geschikte industrievloer voor u ontwikkeld. De specifieke eigenschappen en vele mogelijkheden maken onze kunststof industrievloeren ideaal voor verschillende soorten industriële bedrijven en werkruimten:

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar onze contactpagina.

DIBA Epoxy Troffelvloer, Industrie, Metaal Industrie Chemische Opslag Industrie hangar Industrie metaalbewerking Industrie Metaal, Lely te Maassluis, DIBA 162 Epoxy Gietvloer Industrie Metaal, Lely te Maassluis, DIBA 162 Epoxy Gietvloer