Coatingsystemen%|%Coatingsystemen%|%Coatingsystemen
info@dibagroep.nl
0413 27 41 05
Volg ons op Facebook

Coatingsystemen

Professionele coatingsystemen vindt u bij DIBA Kunststofvloeren BV. Onze decoratieve en beschermende coatingsystemen zijn kwalitatief hoogwaardig en hebben eigenschappen die wij op uw wensen kunnen afstemmen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis opgebouwd over mogelijke oplossingen en risico's, waardoor wij u het beste advies kunnen geven.

Toepassingen coatingsystemen

Onze coatingsystemen kunnen worden toegepast op zowel vloeren als wanden. In vele branches is het van groot belang om een vloer te hebben die gemakkelijk schoon kan worden gemaakt en die resistent is tegen chemicaliën of hoge druk. Afhankelijk van uw specifieke toepassing, wordt de coatinglaag in verschillende lagen aangebracht. Het voordeel van onze coatingsystemen is dat deze ook op de wand toepasbaar zijn. Zeer hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden. We hebben een ruime keuze coatingsystemen bij DIBA:

Meer informatie over de verschillende toepassingen vindt u hier op de website. Wenst u echter advies op maat? Bel of stuur ons een e-mail!

DIBA 115 Epoxy Coating DIBA 115 Epoxy Coating DIBA 115 Epoxy Coating Agri Biggenstal