DIBA Kunststofvloeren voor elk project%|%%|%DIBA Kunststofvloeren voor elk project
info@dibagroep.nl
0413 27 41 05
Volg ons op Facebook

Coatingvloeren

DIBA Kunststofvloeren BV is een onderneming uit Uden in de provincie Noord-Brabant waar u diverse coatingvloeren vindt. Wij hebben al dertig jaar ervaring op het gebied van kunststofvloeren. In de afgelopen jaren hebben wij dan ook een team van experts om ons heen weten te verzamelen. Wij kunnen u ondersteunen bij uw keuze voor de juiste vloer, voor een goede prijs. Natuurlijk wordt de vloer geheel aangepast aan uw wensen en de veiligheidsnormen die gelden binnen uw branche.

Toepassingen coatingvloeren

Coatingvloeren zijn een speciale toepassing van onze coatingsystemen en toepasbaar op zowel vloeren als wanden. In vele branches is hygiëne zeer belangrijk, denkt u bijvoorbeeld aan de agrarische sector. Door het aanbrengen van de coating worden vloeren en wanden zeer eenvoudig reinigbaar, vloeistofdicht of chemisch resistent. Het antislip maken van de vloer bestaat ook tot de mogelijkheden, u wilt tenslotte wel dat uw medewerkers veilig kunnen werken.

Graag geven we u aanvullende informatie over onze coatingvloeren. Bel of e-mail ons om een afspraak te maken voor een eerste gesprek.

DIBA 115 Epoxy Coating DIBA 115 Epoxy Coating DIBA 115 Epoxy Coating Agri Biggenstal