DIBA Epoxy Coatingvloer%|%%|%DIBA Epoxy Coatingvloer
info@dibagroep.nl
0413 27 41 05
Volg ons op Facebook

Epoxy coating

Speciale epoxy coating voor vloeren en wanden vindt u bij DIBA Kunststofvloeren. In vele branches is het belangrijk dat de vloer en de wanden snel en gemakkelijk schoon gemaakt kunnen worden. Denkt u bijvoorbeeld aan de agrarische sector, onze epoxy coating kan perfect toegepast worden in de stal, zodat u de wanden en vloeren veel sneller en efficiënter schoon kunt maken. Met Vavier Kunststofvloeren in het westen en Van der Ven Vloertechniek in het zuiden, wordt het gehele land bediend.

Toepassingen epoxy coating

De epoxy coating kan in verschillende gebouwen aangebracht worden, van decoratief tot chemisch resistent. We hebben gezien onze jarenlange ervaring dan ook een ruime keuze in uitvoeringen en toepassingen. Na het aanbrengen van de coating worden uw wanden en vloeren vloeistofdicht en dit verlengt de levensduur van uw pand. Voor de vloer is het ook mogelijk om een coating aan te brengen die tevens antislip is, zo kunnen uw medewerkers veilig werken, ook als de vloer nat is.

Bent u geïnteresserd in onze epoxy coating vloeren? Onze specialisten vertellen u hier graag meer over. Neem voor meer informatie, advies of een offerte contact met ons op via  info@dibagroep.nl  of bel 0413 - 27 41 05.

DIBA 111 Epoxy Coatingvloer, garage DIBA 115 Epoxy Coating DIBA 115 Epoxy Coatingvloer