info@dibagroep.nl
0413 27 41 05
Volg ons op Facebook

Epoxy vloer laten plaatsen in Uden

DIBA Epoxy vloer is een vloerafwerking op basis van epoxy hars. Het is een bijzonder duurzaam vloersysteem dat vele eigenschappen kent alsmede vele toepassingen. Dankzij de vele mogelijke uitvoeringen van de vloer (hoogglans of mat, instelbare antislip, effen of met kleurrijke chips), is de epoxyvloer perfect geschikt voor uw bedrijfspand, werkplaats of verkoopruimte in Uden.

Voordelen epoxy vloer

De keuze voor een epoxy vloer is afhankelijk van het doel van de vloer, alsmede afhankelijk van de branche waarin de vloer gelegd wordt.
De belangrijkste voordelen van een epoxy vloer op een rij:

 • Slijtvast: hoge slijtvastheid;
 • Duurzaam: bijzonder duurzaam vloersysteem;
 • Resistentie: uitermate hoge chemische en mechanische resistentie; 
 • Uitvoering: decoratief naar wens aan te passen;
 • Belasting: ideaal in situaties met zware belasting alsmede in situaties met belasting met vloeistoffen;
 • Onderhoudsvriendleijk: de epoxyvloer is makkelijk te onderhouden;
 • Hygiënisch: doordat er geen resten in naden, voegen of andere kieren blijven zitten is de epoxyvloer hygiënisch en stofvrij.

KENMERKEN EXPOXY VLOER

Een epoxy vloer is met name geschikt als afwerking van vloeren waarbij men een strakke en sterke vloerafwerking wenst. Een epoxy vloer is in zijn basisvorm een gladde en glanzende vloerwafwerking in een laagdikte vanaf ca. 2 mm. De expoxy vloer is vloeistofdicht af te werken en kan door het instrooien van deco chips een terrazzo uiterlijk krijgen. Tevens is de epoxy vloer in hoogglans en mat uit te voeren en is de mate van antislip instelbaar.

Vele mogelijkheden en daarom raden wij u aan om altijd een GRATIS maatwerkadvies bij ons op te vragen als u een DIBA Epoxy vloer wilt laten plaatsen in Uden. Hierdoor voorkomt u onaangename verrassingen achteraf en bent u op de hoogte van eventuele risico's en voordelen van de epoxy vloer.

OPTIES

Bij de epoxy vloer kunt u kiezen uit de volgende opties:

 • Alle RAL- en NCS-kleuren
 • Instrooien met gekleurde chips
 • Mat / glanzend
 • Antislip
 • Sanitaire plinten
 • Toplaag afgestemd op gebruikersruimte

Voor aanvullende informatie over een Epoxy vloer laten plaatsen in Uden vult u het contactformulier hier op de website in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

TOEPASSINGEN EPOXY VLOER

Een epoxy vloer wordt veelal in het bedrijfspanden en retail gebruikt vanwege eerdergenoemde voordelen. Vanwege de veelzijdigheid en sterkte van de vloer doet de epoxy vloer vaak dienst als vloer in productieruimtes, magazijnen of technische werkplaatsen.

Dankzij de combinatie sterk en meerdere kleurcombinaties is de vloer ook vaak terug te vinden in kantoren, kantines of andere verblijfruimtes.

En uiteraard door de toepassing sanitaire plinten is de epoxy vloer te vinden in alle soorten sanitaire ruimtes.

epoxy vloer SCHOONMAKEN

Ofschoon een epoxy vloer onderhoudsvriendelijk is, dient deze net als iedere vloer natuurlijk wel onderhouden te worden. Daarom hebben we voor iedere vloer een uitgebreid overzicht met schoonmaakadvies. Of u dus kiest voor een Epoxy Projectvloer, een Epoxy Coatingvloer, een Epoxy Gietvloer of een Epoxy Troffelvloer: wij adviseren u graag. 
Vraag een gratis maatwerkadvies aan!

Epoxy vloer laten plaatsen in uden en omgeving

Heeft u interesse in een epoxy vloer en wilt u deze in uw bedrijfspand in Uden of omgeving laten plaatsen? Dan bent u bij DIBA Groep aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Uden en ontwikkelen en plaatsen kunststof vloersystemen. 

MEER WETEN?

Meer weten over de vloer of direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Toch op zoek naar een ander type vloer? Zie onze uitgebreide informatie op onze website.

Overheid & Zorg, Jenaplan School, Groesbeek, DIBA 660 PU Gietvloer deco Overheid & Zorg, Kinderdagverblijf, DIBA 660 PU Gietvloer Overheid & Zorg, Kinderdagverblijf, DIBA 660 PU Gietvloer retail winkel DIBA 660 PU Gietvloer, looppaden, Retail, Meubelzaak