Epoxy coating%|%Epoxy coating%|%Epoxy coating
info@dibagroep.nl
0413 27 41 05
Volg ons op Facebook

Epoxy vloercoating

Bij DIBA Kunststofvloeren BV kunt u terecht voor epoxy vloercoating. Het is zeer belangrijk om een goede en veilige vloer te hebben in bijvoorbeeld een magazijn of productielocatie. U wilt natuurlijk wel dat uw medewerkers veilig kunnen werken op de werkplek. Onze epoxy vloercoating is een vloeibare epoxy hars die wij over uw vloeren en eventueel wanden heen aanbrengen om deze extra resistent te maken tegen chemicaliën, en hoge druk.

Makkelijk te onderhouden

Tevens is de vloer veel sneller en makkelijker schoon te maken en in vele branches is dit zeer belangrijk, tijd is immers geld. De vloer is eenvoudig te onderhouden, slijtvast en de ruwheid is naar gelang uw wensen te bepalen. Een epoxy vloercoating zorgt voor een langere levensduur van uw vloer. DIBA is de juiste partner om u te adviseren op het gebied van deze vloeren en alle mogelijke toepassingen.

We zijn een bedrijf uit Uden in de provincie Noord-Brabant met vestigingen in Zuid-Holland (Hendrik-Ido-Ambacht, Vavier Kunststofvloeren) en België (DIBA BVBA) en timmeren al sinds 1980 aan de weg op het gebied van kunststofvloeren. Wenst u aanvullende informatie over onze expoxy vloercoatings of andere producten? Vul dan het contactformulier in.

DIBA 115 Epoxy Coatingvloer DIBA Coatingvloer, Scheepvaart en Offshore, Sanitaire ruimte Epoxyvloer