info@dibagroep.nl
0413 27 41 05
Volg ons op Facebook

Epoxyvloer laten plaatsen in Uden

DIBA Epoxyvloer is een vloerafwerking op basis van epoxy hars. Het is een bijzonder duurzaam vloersysteem dat vele eigenschappen kent alsmede vele toepassingen. Dankzij de vele mogelijke uitvoeringen van de vloer (hoogglans of mat, instelbare antislip, effen of met kleurrijke chips), is de epoxyvloer perfect geschikt voor uw bedrijfspand, werkplaats of verkoopruimte in Uden.

Voordelen epoxyvloer

De keuze voor een epoxyvloer is afhankelijk van het doel van de vloer, alsmede afhankelijk van de branche waarin de vloer gelegd wordt.
De belangrijkste voordelen van een epoxyvloer op een rij:

 • Slijtvast: hoge slijtvastheid;
 • Duurzaam: bijzonder duurzaam vloersysteem;
 • Resistentie: uitermate hoge chemische en mechanische resistentie; 
 • Uitvoering: decoratief naar wens aan te passen;
 • Belasting: ideaal in situaties met zware belasting alsmede in situaties met belasting met vloeistoffen;
 • Onderhoudsvriendleijk: de epoxyvloer is makkelijk te onderhouden;
 • Hygiënisch: doordat er geen resten in naden, voegen of andere kieren blijven zitten is de epoxyvloer hygiënisch en stofvrij.

KENMERKEN EXPOXYVLOER

Een epoxyvloer is met name geschikt als afwerking van vloeren waarbij men een strakke en sterke vloerafwerking wenst. Een epoxyvloer is in zijn basisvorm een gladde en glanzende vloerwafwerking in een laagdikte vanaf ca. 2 mm. De expoxyvloer is vloeistofdicht af te werken en kan door het instrooien van deco chips een terrazzo uiterlijk krijgen. Tevens is de epoxyvloer in hoogglans en mat uit te voeren en is de mate van antislip instelbaar.

Vele mogelijkheden en daarom raden wij u aan om altijd een GRATIS maatwerkadvies bij ons op te vragen als u een DIBA Epoxyvloer wilt laten plaatsen in Uden. Hierdoor voorkomt u onaangename verrassingen achteraf en bent u op de hoogte van eventuele risico's en voordelen van de epoxyvloer.

OPTIES

Bij de epoxyvloer kunt u kiezen uit de volgende opties:

 • Alle RAL- en NCS-kleuren
 • Instrooien met gekleurde chips
 • Mat / glanzend
 • Antislip
 • Sanitaire plinten
 • Toplaag afgestemd op gebruikersruimte

Voor aanvullende informatie over een Epoxyvloer laten plaatsen in Uden vult u het contactformulier hier op de website in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

TOEPASSINGEN EPOXYVLOER

Een epoxyvloer wordt veelal in het bedrijfspanden en retail gebruikt vanwege eerdergenoemde voordelen. Vanwege de veelzijdigheid en sterkte van de vloer doet de epoxyvloer vaak dienst als vloer in productieruimtes, magazijnen of technische werkplaatsen.

Dankzij de combinatie sterk en meerdere kleurcombinaties is de vloer ook vaak terug te vinden in kantoren, kantines of andere verblijfruimtes.

En uiteraard door de toepassing sanitaire plinten is de epoxyvloer te vinden in alle soorten sanitaire ruimtes.

epoxyvloer SCHOONMAKEN

Ofschoon een epoxyvloer onderhoudsvriendelijk is, dient deze net als iedere vloer natuurlijk wel onderhouden te worden. Daarom hebben we voor iedere vloer een uitgebreid overzicht met schoonmaakadvies. Of u dus kiest voor een Epoxy Projectvloer, een Epoxy Coatingvloer, een Epoxy Gietvloer of een Epoxy Troffelvloer: wij adviseren u graag. 
Vraag een gratis maatwerkadvies aan!

Epoxyvloer laten plaatsen in uden en omgeving

Heeft u interesse in een epoxyvloer en wilt u deze in uw bedrijfspand in Uden of omgeving laten plaatsen? Dan bent u bij DIBA Groep aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Uden en ontwikkelen en plaatsen kunststof vloersystemen. 

MEER WETEN?

Meer weten over de vloer of direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Toch op zoek naar een ander type vloer? Zie onze uitgebreide informatie op onze website.

Overheid & Zorg, Jenaplan School, Groesbeek, DIBA 660 PU Gietvloer deco Overheid & Zorg, Kinderdagverblijf, DIBA 660 PU Gietvloer Overheid & Zorg, Kinderdagverblijf, DIBA 660 PU Gietvloer retail winkel DIBA 660 PU Gietvloer, looppaden, Retail, Meubelzaak
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren