info@dibagroep.nl
0413 27 41 05
Volg ons op Facebook

Epoxyvloeren laten plaatsen in Uden

DIBA Epoxyvloeren zijn een vloerafwerking op basis van epoxy hars. Het is een bijzonder duurzaam vloersysteem dat vele eigenschappen kent alsmede vele toepassingen. Dankzij de vele mogelijke uitvoeringen van de vloer (hoogglans of mat, instelbare antislip, effen of met kleurrijke chips), zijn de epoxyvloeren perfect geschikt voor uw bedrijfspand, werkplaats of verkoopruimte in Uden.

Voordelen epoxyvloeren

De keuze voor epoxyvloeren is afhankelijk van het doel van de vloer, alsmede afhankelijk van de branche waarin de vloer gelegd wordt.
De belangrijkste voordelen van epoxyvloeren op een rij:

 • Slijtvast: hoge slijtvastheid;
 • Duurzaam: bijzonder duurzaam vloersysteem;
 • Resistentie: uitermate hoge chemische en mechanische resistentie; 
 • Uitvoering: decoratief naar wens aan te passen;
 • Belasting: ideaal in situaties met zware belasting alsmede in situaties met belasting met vloeistoffen;
 • Onderhoudsvriendleijk: de epoxyvloer is makkelijk te onderhouden;
 • Hygiënisch: doordat er geen resten in naden, voegen of andere kieren blijven zitten is de epoxyvloer hygiënisch en stofvrij.

KENMERKEN EXPOXYVLOERen

Epoxyvloeren zijn met name geschikt als afwerking van vloeren waarbij men een strakke en sterke vloerafwerking wenst. Epoxyvloeren zijn in hun basisvorm gladde en glanzende vloerwafwerkingen in een laagdikte vanaf ca. 2 mm. Expoxyvloeren zijn vloeistofdicht af te werken en kan door het instrooien van deco chips een terrazzo uiterlijk krijgen. Tevens zijn de epoxyvloeren in hoogglans en mat uit te voeren en is de mate van antislip instelbaar.

Vele mogelijkheden en daarom raden wij u aan om altijd een GRATIS maatwerkadvies bij ons op te vragen als u een DIBA Epoxyvloer wilt laten plaatsen in Uden. Hierdoor voorkomt u onaangename verrassingen achteraf en bent u op de hoogte van eventuele risico's en voordelen van onze epoxyvloeren.

OPTIES

Bij epoxyvloeren kunt u kiezen uit de volgende opties:

 • Alle RAL- en NCS-kleuren
 • Instrooien met gekleurde chips
 • Mat / glanzend
 • Antislip
 • Sanitaire plinten
 • Toplaag afgestemd op gebruikersruimte

Voor aanvullende informatie over Epoxyvloeren laten plaatsen in Uden vult u het contactformulier hier op de website in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

TOEPASSINGEN EPOXYVLOERen

Epoxyvloeren worden veelal in het bedrijfspanden en retail gebruikt vanwege eerdergenoemde voordelen. Vanwege de veelzijdigheid en sterkte van de vloer doen epoxyvloeren vaak dienst als vloer in productieruimtes, magazijnen of technische werkplaatsen.

Dankzij de combinatie sterk en meerdere kleurcombinaties is de vloer ook vaak terug te vinden in kantoren, kantines of andere verblijfruimtes.

En uiteraard door de toepassing sanitaire plinten zijn epoxyvloeren te vinden in alle soorten sanitaire ruimtes.

epoxyvloeren SCHOONMAKEN

Ofschoon epoxyvloeren onderhoudsvriendelijk zijn, dienen deze net als iedere vloer natuurlijk wel onderhouden te worden. Daarom hebben we voor iedere vloer een uitgebreid overzicht met schoonmaakadvies. Of u dus kiest voor een Epoxy Projectvloer, een Epoxy Coatingvloer, een Epoxy Gietvloer of een Epoxy Troffelvloer: wij adviseren u graag. 
Vraag een gratis maatwerkadvies aan!

Epoxyvloeren laten plaatsen in uden en omgeving

Heeft u interesse in epoxyvloeren en wilt u deze in uw bedrijfspand in Uden of omgeving laten plaatsen? Dan bent u bij DIBA Groep aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Uden en ontwikkelen en plaatsen kunststof vloersystemen. 

MEER WETEN?

Meer weten over de vloer of direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Toch op zoek naar een ander type vloer? Zie onze uitgebreide informatie op onze website.

Overheid & Zorg, Jenaplan School, Groesbeek, DIBA 660 PU Gietvloer deco Overheid & Zorg, Kinderdagverblijf, DIBA 660 PU Gietvloer Overheid & Zorg, Kinderdagverblijf, DIBA 660 PU Gietvloer retail winkel DIBA 660 PU Gietvloer, looppaden, Retail, Meubelzaak