info@dibagroep.nl
0413 27 41 05
Volg ons op Facebook

Absolute Professional Plintwerk

Gepubliceerd op 28 mei 2014

Absolute Professional Plintwerk

Plinten vormen de overgang tussen vloeren en wanden. Ze beschermen wanden tegen beschadigingen en zijn daarom het laatste deel van de wandafwerking. 

Bovendien geeft het gebruik van plinten een mooi gezicht. DIBA Groep is de absolute professional op het gebied van plinten. Er is door DIBA Groep een record aantal plinten geproduceerd in het eerste kwartaal van 2014. Productiemedewerkers hebben meer dan 12 kilometer (!) aan plinten gelegd in de afgelopen maanden. Records bestaan echter om gebroken te worden.
Verlangt u naar een aangename wandafwerking en een strak en modern interieur? Zorg dan dat u het benodigde plintwerk via de DIBA Groep in uw bezit krijgt en help ons dit record weer te verbreken.

De DIBA Groep maakt onderscheid tussen holle, schuine en rechte plinten. Voor de HACCP worden holle plinten geadviseerd, omdat deze beter te reinigen zijn en bacterievorming makkelijker tegengaan. Holle plinten worden onder een tegel of afwerklijst aangemaakt. Schuine plinten worden meestal industrieel toegepast. Rechte plinten worden tegenwoordig eigenlijk slechts toegepast in schowrooms vanwege de esthetische vorm.

De keuze ligt bij u!