info@dibagroep.nl
0413 27 41 05
Volg ons op Facebook

Presentatie MMA4U 1.0 zeer positief ontvangen!

Gepubliceerd op 23 april 2015

Continu zijn bij binnen de DIBA Groep bezig om de problemen van onze klanten verder in beeld te brengen en hier oplossingen voor te ontwikkelen.

Om de oplossing voor de huidige MMA problemen te vinden hebben wij zelfs een compleet nieuwe vloerenlijn ontwikkeld. Nu deze nieuwe vloerlijn zover is dat wij hem met succes in de praktijk kunnen gaan inzetten is deze vloer in beperkte mate beschikbaar voor onze klanten. In deze nieuwe DIBA MMA4U hebben wij de positieve eigenschappen van de huidige PMMA vloer weten te behouden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en snelheid van uitharding van deze vloer.
Dit echter zonder de nadelen van de MMA vloer zoals de reukoverlast en brandbaarheid van de grondstoffen.
Met recht kunnen wij zeggen dat wij trots zijn deze DIBA vloer met deze zeer bijzondere eigenschappen te kunnen gaan aanbieden aan onze klanten.

Ruimtes waar deze vloer een uitstekende oplossing voor zou kunnen zijn:
In 24/7 organisaties. Door de snelheid van deze vloer maar ook dor de geminimaliseerde overlast een uitstekend (zo niet het beste!) systeem om hier te verleggen of om reparaties aan de huidige voer uit te voeren.
In de foodindustrie (mogelijk tijdens productie). Door de minimale reuk geen schade of reukoverdracht aan opgeslagen grondstoffen, en toch zeer snel weer in gebruik te nemen.
In openbare instellingen zoals hotels, ziekenhuizen, scholen, winkels, supermarkten en luchthavens.
Volkomen risicovrij voor gezondheid bij normaal gebruik.