info@dibagroep.nl
0413 27 41 05
Volg ons op Facebook

Uitdaging voor DIBA Kunststofvloeren

Gepubliceerd op 30 oktober 2014

Uitdaging voor DIBA Kunststofvloeren

De uitdaging: het binnen één week ombouwen van 10 vestigingen van Duthler naar HoutBrox!

Uiteraard was het voor DIBA een grote uitdaging om 10 vestigingen tegelijk om te bouwen. Voor alle vestigingen werd gekozen voor een DIBA Betonlook gietvloer.

Oorspronkelijk kwam de aanvraag van collega Berkers Vloeren, welke in samenwerking met de klant een unieke kleur samenstelling van betonlook heeft vastgesteld.
De vloer in een dermate grote winkel is één van de belangrijkste onderdelen van het gehele concept en van de uitstraling. Uit proeven van de vestigingen in Deventer en Apeldoorn is gebleken dat, in de naar HoutBrox omgebouwde Duthler zaken, 30% meer omzet gedraaid werd. Dit is voor zowel onze opdrachtgever als voor DIBA een geweldig resultaat en hoopvol voor de toekomst.

DIBA Betonlook gietvloer HoutBrox - Duthler DIBA Betonlook gietvloer HoutBrox - Duthler DIBA Betonlook gietvloer HoutBrox - Duthler DIBA Betonlook gietvloer HoutBrox - Duthler DIBA Betonlook gietvloer HoutBrox - Duthler DIBA Betonlook gietvloer HoutBrox - Duthler DIBA Betonlook gietvloer HoutBrox - Duthler DIBA Betonlook gietvloer HoutBrox - Duthler DIBA Betonlook gietvloer HoutBrox - Duthler