info@dibagroep.nl
0413 27 41 05
Volg ons op Facebook

PU gietvloer laten plaatsen in Uden

Een PU (polyurethaan) gietvloer is een gegoten vloer van kunststof, waarmee naadloos een strakke vloer gecreëerd wordt over de bestaande vloer of ondergrond. Dankzij de vele eigenschappen van de vloer is een polyurethaan gietvloer breed toe te passen; van moderne interieurs tot industriële ruimtes. Een DIBA PU Gietvloer is zeer decoratief, UV-stabiel en naadloos te leggen. Perfect voor uw bedrijfspand in Uden.

Voordelen PU gietvloer

De keuze voor een polyurethaan gietvloer is afhankelijk van het doel van de vloer. Gelukkig heeft polyurethaan een aantal gunstige kenmerken die de keuze voor dit materiaal eenvoudig maken. De belangrijkste voordelen van een PU-vloer op een rij:

 • Veelzijdig: op nagenoeg elke ondergrond aan te brengen;
 • Naadloos: de PU-gietvloer wordt in één keer aangebracht;
 • Verwarmend: een PU-vloer voelt niet alleen relatief warm, maar polyurethaan is ook geschikt voor vloerverwarming; 
 • Geluiddempend: dankzij de flexibele samenstelling zorgt een PU-vloer voor minder contactgeluid;
 • Slijtvast: de polyurethaan laag is minimaal 2mm dik en bestand tegen belasting;
 • Waterdicht: de naadloze polyurethaan vloer is waterdicht;
 • Onderhoudsvriendelijk: de gladde vloer is eenvoudig schoon te maken, mede vanwege de waterdichtheid; 
 • Hygiënisch: doordat er geen resten in naden, voegen of andere kieren blijven zitten is de PU-vloer stukken hygiënischer.  

KENMERKEN PU GIETVLOEREN

Een PU Gietvloer is met name geschikt als een duurzame en naadloze afwerking van cement, beton of gipsgebonden ondergrond, verkrijgbaar in vrijwel alle RAL-kleuren. Een PU gietvloer is vloeistofdicht af te werken en goed reinigbaar. Geheel aan te passen aan uw eisen en wensen. Daarom raden wij u aan om altijd een GRATIS maatwerkadvies bij ons op te vragen als u een PU gietvloer wilt laten plaatsen in Uden. Hierdoor voorkomt u onaangename verrassingen achteraf en bent u op de hoogte van eventuele risico's en voordelen van een polyurethaan gietvloer.

OPTIES

Bij een PU gietvloer kunt u kiezen uit de volgende opties:

 • Alle RAL- en NCS-kleuren
 • Motieven / afbeeldingen 
 • Mat / glanzend
 • Antislip
 • UV-bestendig
 • Holle plint

Voor aanvullende informatie over PU gietvloeren laten plaatsen in Uden vult u het contactformulier hier op de website in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

TOEPASSINGEN PU GIETVLOER

Een PU gietvloer wordt veelal in het bedrijfsleven gebruikt vanwege eerdergenoemde voordelen. Vanwege de veelzijdigheid en de onderhoudsvriendelijkheid doen PU gietvloeren vaak dienst als kantoorvloer. Onze gietvloeren vindt u ook terug in sporthallen of fitnessruimtes. Dankzij de combinatie onderhoudsvriendelijkheid en hygiëne zijn PU gietvloeren ook veelgebruikte keukenvloeren. Kortweg: PU gietvloeren zijn vaak dé uitkomst voor diverse bedrijven en organisaties. 

Een polyurethaan gietvloer is ook terug te vinden in woningen; van keukens tot badkamers. Maar inmiddels heeft de PU-vloer ook in de woonkamer zijn intrede gedaan. PU gietvloeren geven een erg modieuze, moderne look aan de woonkamer, die past bij hippe, industriële interieurs. En zoals gezegd: de vloer is ook geschikt voor vloerverwarming. Bovendien zijn PU gietvloeren slijtvast en bestand tegen intensief gebruik, waardoor ze ook voor veel gezinnen vaak een interessante optie zijn. 

PU GIETVLOER SCHOONMAKEN

Ofschoon een PU gietvloer onderhoudsvriendelijk is, dient deze net als iedere vloer natuurlijk wel onderhouden te worden. Daarom hebben we voor iedere vloer een uitgebreid overzicht met schoonmaakadvies. Of u dus kiest voor een PU gietvloer, een PU coatingvloer of een PU Teaklookvloer: wij adviseren u graag. Vraag een gratis maatwerkadvies aan!

PU gietvloer laten plaatsen in uden en omgeving

Heeft u interesse in een PU gietvloer en wilt u deze in uw bedrijfspand in Uden of omgeving laten plaatsen? Dan bent u bij DIBA Groep aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Uden en ontwikkelen en plaatsen kunststof vloersystemen. 

MEER WETEN?

Meer weten over de vloer of direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Toch op zoek naar een ander type vloer?

Overheid & Zorg, Jenaplan School, Groesbeek, DIBA 660 PU Gietvloer deco Overheid & Zorg, Kinderdagverblijf, DIBA 660 PU Gietvloer Overheid & Zorg, Kinderdagverblijf, DIBA 660 PU Gietvloer retail winkel DIBA 660 PU Gietvloer, looppaden, Retail, Meubelzaak